HISTORIA E LINDJES DHE ZHVILLIMIT TE KOMPANIS “STAR CARPET” SH.P.K
"Star Carpet" Sh.p.k  zhvillon aktivitetin e saj ne importimin dhe tregtimin e produkteve tekstile si Tapete,moket dhe artikuj te tjer per dekorimin e shtepive. Fillesat "Star Carpet" i ka ne dhjetor te vitit 2000,kur u krijua si bisnes i vogel(Person Fizik)ne Tirane Rruga "Muhamet Gjiollesha" Ne vitin 2005-se hapi dhe nje pike te re shitje ne rrugen"Ferit Xhajko"Tirane. Ne vitin 2011-te u krijua kompanija "Star Carpet" Sh.p.k.Si nje kompani qe Importon dhe tregton Tapeteve & Moket nga Turqia,Kina dhe Italia. Pervece Magazines qendrore ne rrugen "Siri Kodra" blloku magazinave,kompania disponon edhe nje zinxhir pikash shitje me pakice. Ne keto  vite eksperience ne importimin dhe tregtimin me shumic dhe pakice te Tapeteve dhe artikujve te ndryshem . Kompanija "Star Carpet" Sh.p.k ka pesuar nje zhvillim gradual dhe kostant. Duke rruajtur gjithmon nje standart te larte te cilsise se produkteve dhe te sherbimit ndaj klienteve. Bazuar ne studimet e vazhdueshme te tregut kemi mundesuar te sjellim produkte te nje cilesie te mirre dhe me cmime te favorshme per tregun. "Star Carpet"Sh.p.k solli ide te reja,shume te ndryshme dhe unike me disenjot e saj ne industrin e tapeteve.Ajo eshte nje pionere me stil interesant me disenjot e saj model,si dhe ofron produkte te cilesis qe sfidon kohen. Cdo koleksion eshte pergatitur nga nje koncept i vecante dhe dyqanet ofrojn keto koleksione. Kompanija jon i kushton nje rendesi te vecant percaktimit te objekteve afat-shkurter,afat- mesem dhe afat-gjate,te cilat sherbejn si motivuese per rritjen e bisnesit,me nje organizem dhe manexhim efikas. "Star Carpet"Sh.p.k i kushton nje rendesi te vecant edhe humultimit te tregut,duke indtifikuar problemet dhe mundesit e marketingut,duke studiuar dhe analizuar strategjit e konkurentve,sjelljen e konsumatorve dhe duke zhvilluar gjithmon politika cmimesh fleksible,promovime dhe plane sherbimesh per shperdarjen e produkteve tona. Per ne eshte shume e rendesishme qe te mbajme gjithmon parasysh,pergjejsit qe kompanija jone ka ndaj punonjesve,klientve,Gjate ketyre viteve kemi arritur te krijojm nje raport besimi si ndaj furnitorve,te cilet jan nga kompanit me prestigjoze ne  Bote,si Festivalhali-Yasim Kaplan,Atlantik - Turkey,apo Giacommini & Gamberova -Italy . "Star Carpet"Sh.p.k ne Tetor te 2014 u vlersua Ne Paris nga GLOBAL TRED LIDER'S CLUB me trofeun "INTERNATIONAL EUROPE AWERD FOR QUALITY" per sherbim ekselent ne trgtimin e tapeteve dhe artikujve te ndryshem per dekorimin e shtepive.